Display adverteren

Adverteer op het Display Netwerk van Google en creëer meer zichtbaarheid en conversies. Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, video’s en app’s. Display advertising is gekoppeld aan Google Adwords en biedt banner vertoningen op websites van display-partners als Buienradar, Marktplaats en Startpagina.

Opticlick.nl koppelt uw online advertenties aan websites die relevant zijn voor uw klanten en zorgt voor een continue optimalisatie. Wij zijn een Adwords Certified Partner.

Hoe ziet de banner vertoningen eruit?

De Adwords advertentie die in het Display Netwerk verschijnt bestaat uit een titel, een korte omschrijvende tekst en een webadres. Door op de online advertentie te klikken komt de potentiële klant terecht op een specifieke landingspagina op uw website.

Bereik uw doelgroep

Met display adverteren is het mogelijk om heel gericht specifieke websites, regio’s en doelgroepen te targetten. Uw potentiële klant krijgt onder meer advertenties op basis van eerdere zoekopdrachten te zien. Opticlick.nl bepaalt samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en wat relevante zoektermen zijn. De zoektermen vormen de basis van de advertentietekst. Display advertising is een bijzonder effectieve manier van online adverteren.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

remarketing

Remarketing

Wanneer de remarketing campagne van start is gegaan krijgen oude website-bezoekers uw advertenties te zien als ze op sites komen die onderdeel uitmaken van het Google Display Netwerk: dit netwerk bestaat uit miljoenen websites, app’s en video’s. Elke bezoeker wordt achtervolgd door unieke banners.

De experts van Opticlick.nl zorgen voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten met zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.

Online advertenties starten?

Samen met u bepalen wij wat de doelgroep is die u wilt bereiken en welke zoektermen uw potentiële klanten intypen. Deze zoektermen vormen de basis van de Google Adwords advertenties. Opticlick.nl verwerkt de zoektermen in een advertentietekst die uw doelgroep aanspreekt.

De posities van uw advertenties in de Search en Display Netwerken kopen we in op de online veiling van Google. Opticlick.nl zorgt voor een continue optimalisatie van uw campagne.

Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie, maar steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

Opticlick.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.