Adverteren met Google Adwords

Een Google Adwords advertentie is een korte tekstadvertentie die bestaat uit verschillende elementen: een titel, een korte omschrijvende tekst en een webadres. Met een klik op de advertentie komt de potentiële klant direct terecht op een specifieke landingspagina van uw website.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u bepalen wij wat de doelgroep is die u wilt bereiken en welke zoektermen uw potentiële klanten intypen. Deze zoektermen vormen de basis van de Google Adwords advertenties. Opticlick.nl verwerkt de zoektermen in een advertentietekst die uw doelgroep aanspreekt. De posities van uw advertenties in de Search en Display Netwerken kopen we in op de online veiling van Google. Opticlick.nl zorgt voor een continue optimalisatie van uw campagne.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

video1

Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie, maar steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

Opticlick.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.

display

Display adverteren?

Adverteer op het Display Netwerk van Google en creëer meer zichtbaarheid en conversies. Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, video’s en app’s. Display advertising is gekoppeld aan Google Adwords en biedt banner vertoningen op websites van display-partners als Buienradar, Marktplaats en Startpagina.

Opticlick.nl koppelt uw online advertenties aan websites die relevant zijn voor uw klanten en zorgt voor een continue optimalisatie. Wij zijn een Adwords Certified Partner.

adwords

Search Netwerk

Wanneer u adverteert op het Search Netwerk van Google verschijnen uw advertenties boven de zoekresultaten. Dit is de meest voorkomende manier van adverteren op Google. Opticlick.nl zorgt ervoor dat uw advertenties zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten. Het voordeel van adverteren op het Search Netwerk is dat mensen gericht op zoek zijn en daarom eerder op uw link klikken.

shopping1

Google Shopping

Voor webwinkels is adverteren in Google Shopping bijzonder interessant. Uw productadvertentie verschijnt direct in de zoekresultaten van Google en in de zoekmachine van Google Shopping. Met Google Shopping adverteren heeft u een groot én relevant bereik: veel meer dan met traditionele vergelijkingswebsites.

Google Shopping is onderdeel van Google en kan gekoppeld worden aan een Google Adwords account. Opticlick.nl zorgt voor een professionele implementatie van uw campagne.