Google Maps

Staat uw bedrijf al op Google Maps? In een vermelding op Google Maps zijn onder meer uw bedrijfsadres, openingstijden, foto’s van uw pand en/of uw producten te zien. De vermelding wordt gelinkt aan uw website en recensies over uw bedrijf. Een routebeschrijving voor uw klanten is toegankelijk met één simpele klik. Een vermelding in Google Maps is geschikt voor alle typen bedrijven: van grote winkelketens tot kleine horecazaken.

Opticlick.nl verzorgt de aanmelding van uw bedrijf in Google Maps. Wij beheren al uw vermeldingen in één account. Uw vermelding kan op elk gewenst moment aangepast worden.

Zet uw bedrijf op de kaart

Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten met Google Maps? Opticlick.nl verzorgt voor een professionele vermelding op Google Maps met alle belangrijke bedrijfsinformatie.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

google-1

Zichtbaar op Google+

U kunt uw doelgroep nog beter bereiken met een professionele Google+ pagina. Opticlick.nl maakt kant-en-klare Google+ bedrijfspagina’s die perfect aansluiten bij uw huisstijl. Op de pagina kunt u updates delen en uiteraard kunt u ook uw Google Maps aan de pagina linken. Door middel van de +1 knop kunnen klanten hun waardering tonen voor uw bedrijf of voor specifieke updates op de Google+ pagina. Daarnaast telt de pagina mee voor de SEO van uw website.

Google my business

Met Google My Business staat u in direct contact met uw klanten. Uw bedrijf is vindbaar op Google Zoeken, Maps en Google+. De vermelding is  toegankelijk op verschillende apparaten. Uw openingstijden en website-URL zijn direct zichtbaar: potentiële klanten komen met één snelle klik direct op uw website.

Locatie extensies

Google Adwords extensies zijn een belangrijk middel om de CTR (Click Trough Rate) naar je website te verhogen. Eén van de mogelijke extensies die Google Adwords biedt zijn locatie-extensies. Met de locatie-extensie wordt een adres, telefoonnummer en kaart toegevoegd aan de Adwords advertentie. Hier door bent u gemakkelijk en snel te bereiken voor lokale klanten.