Google ”mijn bedrijfspagina”

Met Google ”mijn bedrijfspagina”  staat u in direct contact met uw klanten. Uw bedrijf is vindbaar op Google Zoeken, Maps en Google+. De vermelding is  toegankelijk op verschillende apparaten. Uw openingstijden en website-URL zijn direct zichtbaar: potentiële klanten komen met één snelle klik direct op uw website. De vermelding in Google ”mijn bedrijfspagina” bevat eveneens een routebeschrijving naar uw bedrijf en uw contactgegevens.

Opticlick.nl regelt een zorgeloze aanmelding van uw bedrijf bij Google ”mijn bedrijfspagina”. U heeft de mogelijkheid om uw vermelding op elk gewenst moment aan te passen.

Val op in de zoekresultaten

Zoeken mensen in Google Search op uw bedrijfsnaam? Dan verschijnt uw  Google ”mijn bedrijfspagina” profiel rechtsboven in de zoekresultaten. Afhankelijk van de door u gewenste instellingen bestaat het profiel uit een foto van uw bedrijf en/of een product, uw locatie op de kaart, uw adresgegevens, openingstijden, recensies van uw bedrijf en andere praktische informatie.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

googlemaps

Google Maps

Staat uw bedrijf al op Google Maps? In een vermelding op Google Maps zijn onder meer uw bedrijfsadres, openingstijden, foto’s van uw pand en/of uw producten te zien. De vermelding wordt gelinkt aan uw website en recensies over uw bedrijf. Een routebeschrijving voor uw klanten is toegankelijk met één simpele klik.

Google Maps en Google My Business staan aan elkaar gekoppeld voor betere vindbaarheid. Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten met Google Maps en Google My Business? Opticlick.nl verzorgt voor een professionele vermelding op Google Maps met alle belangrijke bedrijfsinformatie.

google-1

Hoe werkt Google+?

Google+ is een sociale netwerksite, net als Facebook. Omdat Google+ aan uw Google My Business profiel gekoppeld kan worden, biedt het netwerk extra professionele mogelijkheden voor bedrijven. Opticlick.nl maakt een Google+ pagina die past bij uw doelgroep en de huisstijl van uw bedrijf.

Wij leveren de pagina kant-en-klaar op: u kunt er meteen updates op plaatsen. Door middel van de +1 knop kunnen bezoekers laten zien dat zij uw bedrijf en uw updates waarderen. Net als met Facebook is het mogelijk om berichten te delen.