Google shopping adverteren

Voor webwinkels is adverteren in Google Shopping bijzonder interessant. Uw productadvertentie verschijnt direct in de zoekresultaten van Google en in de zoekmachine van Google Shopping. Met Google Shopping adverteren heeft u een groot én relevant bereik: veel meer dan met traditionele vergelijkingswebsites.

Google Shopping is onderdeel van Google en kan gekoppeld worden aan een Google Adwords account. Opticlick.nl zorgt voor een professionele implementatie van uw campagne.

Groot en relevant bereik

Uw Google Shopping advertenties worden getoond bij relevante zoekopdrachten. De advertentie bestaat uit een foto en productinformatie, inclusief de prijs van het product en de naam van uw webshop. Wanneer iemand op uw link klinkt wordt hij of zij direct doorgestuurd naar de specifieke productpagina in uw webshop. Omdat bezoekers gericht op zoek zijn naar een product zijn de conversies hoog.

Speciaal voor webwinkels

Google Shopping adverteren vormt een uitstekende investering voor uw webshop die zichzelf razendsnel terugverdient. U betaalt pas voor de advertentie wanneer iemand erop klikt en uw advertentiebudget is tot een maximum vast te stellen. De resultaten van uw campagne zijn zeer goed meetbaar en Opticlick.nl optimaliseert uw campagne continu. Met Google Shopping adverteren blijft u de concurrentie voor!Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

adwords

Gekoppeld aan Google Adwords

Uw Google Shopping advertenties zijn gekoppeld aan Google Adwords. U kunt Google Shopping adverteren combineren met diverse andere online adverteermogelijkheden en een bredere zichtbaarheid van uw product creëren. Door te adverteren in het Search Netwerk van Google verschijnen uw tekstadvertenties boven en naast de zoekresultaten.

Met Display Adverteren kunt u adverteren op aangesloten website’s, app’s en video’s.

shopping2

Webshop laten maken

Een bedrijfswebsite moet een professionele uitstraling hebben en eenvoudig navigeerbaar zijn. De eerste indruk van uw website is van groot belang om te voorkomen dat bezoekers meteen wegklikken. Opticlick.nl stemt het webdesign af op uw huisstijl en doelgroep.

Wij houden rekening met uw communicatiedoelstellingen, de interactiemogelijkheden en navigatieconcepten. Dankzij onze integrale aanpak zijn vorm en functie mooi in balans: wij leveren een stijlvol en doeltreffend ontwerp met oog voor kwaliteit SEO.

analytics1

Webshop bezoekers

Om de bezoekersstatistieken van uw webshop te analyseren is een goede web analyse tool van groot belang. Google Analytics biedt de mogelijkheid om bezoekersaantallen en -bewegingen van uw website te monitoren. Met Google Tag Manager kunt u door middel van tags specifieke onderdelen van uw website tracken en analyseren.

Opticlick.nl verzorgt implementatie en beheer van zowel Google Analytics als Tag Manager.