Google+ pagina

Heeft u al een Google+ pagina voor uw bedrijf? Een bedrijfspagina op de sociale netwerksite van Google is een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. U kunt uw doelgroep bereiken door bedrijfsinformatie en updates (waaronder foto’s) te delen. Uw klanten hebben de mogelijkheid om recensies achter te laten. Ook is het goed om te weten dat een Google+ pagina meetelt voor de SEO van uw website.

Opticlick.nl assisteert u graag bij het opzetten van een professionele Google+ pagina. Het is mogelijk om de pagina aan uw Google My Business profiel te koppelen.

Hoe werkt Google+?

Google+ is een sociale netwerksite, net als Facebook. Omdat Google+ aan uw Google My Business profiel gekoppeld kan worden, biedt het netwerk extra professionele mogelijkheden voor bedrijven. Opticlick.nl maakt een Google+ pagina die past bij uw doelgroep en de huisstijl van uw bedrijf. Wij leveren de pagina kant-en-klaar op: u kunt er meteen updates op plaatsen. Door middel van de +1 knop kunnen bezoekers laten zien dat zij uw bedrijf en uw updates waarderen. Net als met Facebook is het mogelijk om berichten te delen.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

Google ”mijn bedrijfspagina”

Met Google ”mijn bedrijfspagina” staat u in direct contact met uw klanten. Uw bedrijf is vindbaar op Google Zoeken, Maps en Google+. De vermelding is  toegankelijk op verschillende apparaten. Uw openingstijden en website-URL zijn direct zichtbaar: potentiële klanten komen met één snelle klik direct op uw website. De vermelding in Google ”mijn bedrijfspagina” bevat eveneens een routebeschrijving naar uw bedrijf en uw contactgegevens.

Opticlick.nl regelt een zorgeloze aanmelding van uw bedrijf bij Google ”mijn bedrijfspagina”. U heeft de mogelijkheid om uw vermelding op elk gewenst moment aan te passen.

googlemaps

Google Maps

Staat uw bedrijf al op Google Maps? In een vermelding op Google Maps zijn onder meer uw bedrijfsadres, openingstijden, foto’s van uw pand en/of uw producten te zien. De vermelding wordt gelinkt aan uw website en recensies over uw bedrijf. Een routebeschrijving voor uw klanten is toegankelijk met één simpele klik. Een vermelding in Google Maps is geschikt voor alle typen bedrijven: van grote winkelketens tot kleine horecazaken.

Laat vandaag nog uw bedrijf op de kaart zetten op Google Maps.

analytics1

Google Analytics

Google Analytics verzamelt statistieken van uw website. Aan de hand van overzichtelijke rapportages krijgt u meer inzicht in bezoekersaantallen en het gedrag van uw bezoekers. Waar komen uw bezoekers vandaan? Hoe lang blijven ze op uw website? Welke pagina’s worden het meest bezocht? Dat zijn allemaal vragen die Google Analytics beantwoordt. Met deze inzichten is het mogelijk om reclamecampagnes en onderdelen van uw website aan te passen aan het gedrag van bezoekers.

Opticlick.nl verzorgt implementatie en beheer van zowel Google Analytics als Tag Manager.