Linkbuilding

Een deel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) bestaat uit het verbeteren van de teksten op uw website en het creëren van een goede site-structuur. Om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen is het echter ook belangrijk om externe links naar uw website te genereren. Dit wordt linkbuilding genoemd. Backlinks van kwalitatief hoge websites zorgen voor een een hogere ranking van uw website.

Opticlick.nl is uw specialist op het gebied van linkbuilding. Wij verzorgen hoge kwaliteit backlinks naar uw website, waardoor uw site beter wordt bezocht en u meer conversies behaalt.

Kwalitatieve links

Bij linkbuilding draait het niet alleen de hoeveelheid externe links naar uw website: vooral de reputatie van de website die naar u linkt is van belang. Google waardeert sites met Page-rank op een logaritmische schaal van 0 tot 10: een hoger cijfer betekent een hogere waardering van Google. De kwaliteit van de backlink is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Een voorbeeld van slechte backlinks zijn weblogs die enkel en alleen dienen voor het plaatsen van backlinks.

On-page SEO

Voor een succesvolle zoekmachine-optimalisatie campagne combineert u linkbuilding met optimalisatie van de teksten en de site-structuur van uw website. Het is allereerst van groot belang om uw doelgroep nauwkeurig te bepalen. Ook is het belangrijk om onderzoek te doen naar de keywords die uw potentiële klanten intypen om de door u aangeboden producten of diensten te vinden. Opticlick.nl voert keyword-research uit en verwerkt de belangrijkste zoektermen op de juiste manier in de content van uw website. Ook herzien wij de structuur van uw site.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

seoteksten

SEO Teksten

Met goede SEO-teksten bereikt u een betere positie in Google. Teksten waar de bezoeker echt wat aan heeft worden door Google en andere zoekmachines het meest gewaardeerd. Uiteraard moet de tekst wel de juiste zoektermen bevatten en goed opgebouwd zijn. Voor het beste resultaat combineert u relevante SEO-teksten met een duidelijk gestructureerde website en een efficiënte linkbuilding-strategie.

Opticlick.nl verzorgt hoge kwaliteit SEO-teksten met een relevante en waardevolle inhoud. Onze specialisten maken de website van uw bedrijf beter vindbaar in de zoekresultaten van Google.

GRATIS website scan

Met een website analyse scan krijgt u beter inzicht in de doeltreffendheid van uw website. Tijdens de analyse worden SEO, inhoud, design, prestaties en toegankelijkheid van de website onder de loep genomen. Doelgroep analyse en concurrentie analyse behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Opticlick.nl verzorgt een professionele website analyse scan van uw website. Wij zetten de resultaten uiteen in een overzichtelijk rapport. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om inhoudelijke en design-technische verbeterpunten direct aan te pakken.

webdesign1

Volledige SEO-aanpak

Voor het beste resultaat combineert u het ontwerp van een professionele website met kwaliteit SEO-teksten en linkbuilding. Opticlick.nl levert SEO-teksten die zijn afgestemd op uw doelgroep en de zoektermen bevatten die uw potentiële bezoekers intypen in Google.

Onze SEO-teksten bieden een inhoudelijk verhaal en zijn logisch opgebouwd. Opticlick.nl verzorgt daarnaast ook linkbuilding campagnes. Links van kwalitatief hoogwaardige sites hebben een positieve uitwerking op de positie van uw website in de zoekresultaten.