Online adverteren


Kies voor online adverteren met Google Adwords en zet uw bedrijf in de spotlight. Uw bedrijf wordt relevanter gevonden wanneer u op het Search en het Display Netwerk van Google adverteert. Online adverteren op Google Shopping behoort ook tot de mogelijkheden.

Als Adwords Certified Partner verzorgt Opticlick.nl implementatie, beheer en optimalisatie van al uw Google Adwords campagnes. Wij creëren meer zichtbaarheid en conversies voor uw bedrijf.

Target uw doelgroep

Het grote voordeel van online adverteren met Google Adwords is dat u heel specifiek uw doelgroep kunt bereiken. Uw advertenties zijn zichtbaar in de zoekresultaten van Google wanneer mensen relevante zoektermen intypen. Ook is het mogelijk om uw advertenties op gerelateerde websites te laten verschijnen of in bepaalde regio’s. De specialisten van Opticlick.nl bepalen samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en wij stemmen de campagne hierop af.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

Google Adwords

Adverteer op Google en haal direct meer klanten binnen. Met Google Adwords adverteert u op het Search en/of het Display Netwerk van Google. Adwords maakt gebruik van een pay-per-clicksysteem (PPC): de adverteerder betaalt pas als er op de advertentie is geklikt.

Als Adwords Certified Partner verzorgt Opticlick.nl implementatie, beheer en optimalisatie van uw Google Adwords campagne. U kiest uw eigen advertentiebudget vanaf €200,- per maand.

SEA

Haal meer relevante klanten binnen met Search Engine Advertising (SEA). Met deze vorm van betaald adverteren verschijnen uw advertenties boven en naast de zoekresultaten in Google: een uitstekende plek om gevonden te worden! U kunt selectief adverteren om uw doelgroep zo nauwkeurig mogelijk te bereiken. Search Engine Advertising maakt onderdeel uit van Google Adwords.

Opticlick.nl is uw aangewezen partner voor de implementatie, het beheer en de optimalisatie van uw SEA-campagne. U kunt adverteren met ieder budget. Wij zijn Google Adwords Certified Partner.

Google Shopping

Voor webwinkels is adverteren in Google Shopping bijzonder interessant. Uw productadvertentie verschijnt direct in de zoekresultaten van Google en in de zoekmachine van Google Shopping. Met Google Shopping adverteren heeft u een groot én relevant bereik: veel meer dan met traditionele vergelijkingswebsites.

Google Shopping is onderdeel van Google en kan gekoppeld worden aan een Google Adwords account. Opticlick.nl zorgt voor een professionele implementatie van uw campagne.

Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie, maar steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

Opticlick.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.

Remarketing

Met een retargeting campagne voor uw website kunt u oude bezoekers van uw website terug laten keren. Zij worden tijdens hun bezoek aan andere websites achtervolgd door unieke banners met uw advertentie. Deze banners verschijnen als beeld of tekstadvertenties op websites aangesloten bij het netwerk van Google.

De experts van Opticlick.nl zorgen voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten met zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.