Remarketing campagne

Met een remarketing campagne voor uw website kunt u oude bezoekers van uw website terug laten keren. Zij worden tijdens hun bezoek aan andere websites achtervolgd door unieke banners met uw advertentie. Deze banners verschijnen als beeld of tekstadvertenties op websites aangesloten bij het netwerk van Google.

De experts van Opticlick.nl zorgen voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten met zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.

De advertentie

Wanneer de remarketing campagne van start is gegaan krijgen oude website-bezoekers uw advertenties te zien als ze op sites komen die onderdeel uitmaken van het Google Display Netwerk: dit netwerk bestaat uit miljoenen websites, app’s en video’s. Elke bezoeker wordt achtervolgd door unieke banners: bijvoorbeeld met extra korting op het product. Wanneer de potentiële klant op de advertentie klikt, komt hij of zij direct op de gewenst pagina van uw website: klaar om de aankoop af te ronden!

Uw partner in remarketing

Remarketing is een bijzonder effectieve manier van adverteren omdat uw oude bezoekers duidelijk interesse hebben in uw product. Opticlick.nl heeft ruime ervaring met het opzetten van conversie verhogende remarketing campagnes. Wij kopen de beste posities voor uw advertenties in en onze experts zorgen voor een continue optimalisatie van uw campagne. Opticlick.nl is een Adwords Certified Partner.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

Search remarketing?

Behalve op het Display Netwerk van Google, kunt u ook een remarketing campagne aanmaken voor het Search Netwerk. Remarketing voor zoekadvertenties (RLSA) is een functie waarmee u uw campagne met zoekadvertenties kunt aanpassen voor mensen die uw site al eerder hebben bezocht. Uw biedingen en advertenties kunnen toespitsen op deze bezoekers wanneer ze zoekopdrachten uitvoeren op Google en sites van zoekpartners.

Bij Opticlick.nl kunt u online adverteren in het Search en Display Netwerk eenvoudig met elkaar combineren. Hiermee heeft u optimaal profijt van online adverteren.

display

Unieke display banners

De Adwords advertentie die in het Display Netwerk verschijnt bestaat uit een titel, een korte omschrijvende tekst en een webadres. Door op de online advertentie te klikken komt de potentiële klant terecht op een specifieke landingspagina op uw website. Bereik de terugkerende klanten in verschillende apps en diverse apparaten.

Met een Display Netwerk remarketing verhoogd u de bekendheid van uw bedrijf, en daarmee ook gelijk uw conversie en ROI (rendement van investering).