Webdesign

Bij een professionele website hoort een efficiënt webdesign. Een goede website is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast heeft  de technische opbouw van de site invloed op de vindbaarheid: een duidelijke structuur zorgt ervoor dat Google uw website eenvoudig kan indexeren. Ook het mobiel responsief maken van uw site is belangrijk om zowel op computers, tablets als smartphones zichtbaar te zijn.

Opticlick.nl verzorgt topkwaliteit webdesign voor elk budget. Als geen ander weten wij hoe een efficiënt opgebouwde website bijdraagt aan de Search Engine Optimization (SEO) van uw website.

Professionele website

Een bedrijfswebsite moet een professionele uitstraling hebben en eenvoudig navigeerbaar zijn. De eerste indruk van uw website is van groot belang om te voorkomen dat bezoekers meteen wegklikken. Opticlick.nl stemt het webdesign af op uw huisstijl en doelgroep. Wij houden rekening met uw communicatiedoelstellingen, de interactiemogelijkheden en navigatieconcepten. Dankzij onze integrale aanpak zijn vorm en functie mooi in balans: wij leveren een stijlvol en doeltreffend ontwerp met oog voor kwaliteit SEO.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

webdesign1

Website naar wens

Onze webdesign-oplossing omvat hosting, een domeinnaam en e-mailadressen. U kunt de teksten van uw website eenvoudig zelf aanpassen dankzij een Content Management System (CMS). Hierbij heeft u de keuze uit het gebruiksvriendelijke Cimple CMS of een open source systeem als WordPress of Drupal CMS. Onze specialisten adviseren graag welk systeem het beste bij uw wensen past. Wij houden uw website voortdurend up-to-date met de laatste innovaties.

Website scan

Met een website analyse scan krijgt u beter inzicht in de doeltreffendheid van uw website. Tijdens de analyse worden SEO, inhoud, design, prestaties en toegankelijkheid van de website onder de loep genomen. Doelgroep analyse en concurrentie analyse behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Opticlick.nl verzorgt een professionele website analyse scan van uw website. Wij zetten de resultaten uiteen in een overzichtelijk rapport. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om inhoudelijke en design-technische verbeterpunten direct aan te pakken.

Portfolio

Neem een kijkje in ons portfolio voor diverse websites & webshops.