Het draait om kwaliteit

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). In het verleden ging het vooral om de zoektermen en was de kwaliteit van de tekst van ondergeschikt belang. SEO-teksten bestonden veelal uit compleet onsamenhangende teksten volgepropt met keywords. Tegenwoordig werkt dat niet meer. Als de tekst geen relevante informatie voor de lezer bevat, hecht Google er ook geen waarde aan.

Schrijven voor de bezoeker
Hoe Google nu precies uw website en de kwaliteit van uw teksten waardeert wordt zorgvuldig geheim gehouden. Bij Opticlick.nl weten wij uit ervaring wat wel en niet werkt om een betere positie in Google te realiseren. Een goed uitgangspunt is om voor Google te schrijven alsof u voor een potentiële klant schrijft: met een duidelijk en inhoudelijk verhaal. Waar nodig passen wij uw zoekmachine-optimalisatie campagne aan naar de laatste ontwikkelingen.

Hoe gaan wij te werk?
Voor wij beginnen met het schrijven van de SEO-tekst bepalen we eerst – samen met u – wat de doelgroep is die u wilt bereiken. Door middel van een keyword-research bepalen wij vervolgens welke zoekwoorden uw potentiële klanten intypen. Vervolgens schrijven wij een tekst met een heldere boodschap die leest als een trein. Met extra input van uw kant kunnen wij de tekst nog relevanter maken. Wij maken eveneens bestaande teksten SEO-proof.

Zoekmachine-optimalisatie
Met alleen relevante SEO-teksten bent u er nog niet. Voor een betere positie in Google is het ook belangrijk om de structuur van uw website te optimaliseren en een linkbuilding-strategie te ontwikkelen. Met backlinks van kwalitatief hoogwaardige websites verkrijgt uw website een betere positie in Google. Opticlick.nl biedt volledige zoekmachine-optimalisatie pakketten bestaande uit SEO-teksten, website-optimalisatie en linkbuilding.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

Webdesign

Bij een professionele website hoort een efficiënt webdesign. Een goede website is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast heeft  de technische opbouw van de site invloed op de vindbaarheid: een duidelijke structuur zorgt ervoor dat Google uw website eenvoudig kan indexeren. Ook het mobiel responsief maken van uw site is belangrijk om zowel op computers, tablets als smartphones goed zichtbaar te zijn.

Opticlick.nl verzorgt topkwaliteit webdesign voor elk budget. Als geen ander weten wij hoe een efficiënt opgebouwde website bijdraagt aan de Search Engine Optimization (SEO) van uw website.

linkbuilding1

Linkbuilding

Een deel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) bestaat uit het verbeteren van de teksten op uw website en het creëren van een goede site-structuur. Om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen is het echter ook belangrijk om externe links naar uw website te genereren. Dit wordt linkbuilding genoemd. Backlinks van kwalitatief hoge websites zorgen voor een een hogere ranking van uw website.

Opticlick.nl is uw specialist op het gebied van linkbuilding. Wij verzorgen hoge kwaliteit backlinks naar uw website, waardoor uw site beter wordt bezocht en u meer conversies behaalt.