Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie en steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

Opticlick.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.

Breed publiek

Met video adverteren bereikt u een zeer breed publiek. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking kijkt naar online video’s en dit aantal neemt steeds verder toe. Video advertising is een effectieve en voordelige strategie om meer zichtbaarheid voor uw producten of diensten te creëren. Laat de experts van Opticlick.nl uw online video advertising campagne implementeren, beheren en optimaliseren.Samenwerken met Opticlick.nl?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook ons een e-mail sturen.

adwords

Soorten advertenties

Naast video adverteren is het ook mogelijk om te kiezen voor andere advertentieformaten zoals tekstadvertenties, weergave-advertenties, InVideo overlay-advertenties en Shopping advertenties. In alle gevallen zijn de advertenties gekoppeld aan Google Adwords.

Wilt u ook video adverteren?

Maak direct een afspraak met Opticlick.nl voor de diverse online marketing mogelijkheden.

display

Groot display bereik

Met display adverteren is het mogelijk om heel gericht specifieke websites, regio’s en doelgroepen te targetten. Uw potentiële klant krijgt onder meer advertenties op basis van eerdere zoekopdrachten te zien. Opticlick.nl bepaalt samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en wat relevante zoektermen zijn. De zoektermen vormen de basis van de advertentietekst. Display advertising is een bijzonder effectieve manier van online adverteren.